Lopott robogóval robogott robogót lopni Óbudáról Csepelre Sándor és Krisztián

2019. július 4., 13:15

Szerző:

A 44 éves K. Krisztián és társa, a 21 éves V. Sándor július 1-jén hajnalban Óbudán beindított és ellopott egy robogót. A két férfi ezután Csepelre ment, a Kossuth Lajos utcába, hogy onnan is ellopjon egy robogót, amelyet korábban már kinéztek maguknak.

A kerékpártárolóhoz láncolt motor csomagterét felfeszítették, és kivették a benne lévő bukósisakot, illetve szerszámokat. Ezután V. Sándor leverte a láncot a robogóról, amíg társa figyelte, nem jár-e arra valaki.

A jármű tulajdonosa pont ekkor lépett ki a szemközti lépcsőházból, és észrevette a két gyanús személyt, ezért azonnal értesítette a rendőröket, akik a helyszínen elfogták az elkövetőket. A rendőrök K. Krisztiánt és társát előállították, majd megállapították, hogy a két férfi júniusban egy XXII. kerületi üzletház parkolójában felfeszítette egy robogó tárolódobozát és ellopott belőle többek között egy bukósisakot, egy fényképezőgépet és egy mobiltelefont, továbbá ugyancsak a a III. kerületben, a Bécsi úton szintén elloptak egy robogót, de mivel azt beindítani nem tudták, a helyszín közelében hátrahagyták – írta a police.hu.

 

Tegnap 20:43

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.