Leköcsögözték és megrugdosták a Fidesz-hívők az Együtt jelöltjét Hoppál államtitkár és ifj. Lomnici fórumán

2018. március 27., 13:20

Szerző:

„Egy kozármislenyi fideszes fórumon Hoppál Pétert próbáltam kérdezni a pécsi csődhelyzetről, sikerült. Illedelmes kezdés után közel másfél óra tömény gyűlölet következett goebbels-i mélységekben Lomnici Zoltántól, plusz a végén belémrúgtak és leköcsögöztek a fideszes szimpatizánsok" – írja blogján Berkecz Balázs az Együtt képviselő-jelöltje. A szeretetben fogant összejövetelről videó is készült.   

Berkecz szerint az összejövetelen egybek mellett elhangzott:

  • Nigéria lakosságának több mint 80%-a, legalább 100 millió ember AIDS-es, vagyis a megerőszakolt svéd lányok közül 5-ből 4 elkapta a HIV-fertőzést, illetve az AIDS-et. (Amúgy Nigéria lakossága meghaladja a 186 milliót, annak 80 százaléka pedig 148,8 millió, de úgy látszik, ifj. Lomnici, a CÖF szóvivője ilyen visszafogott ember, nem akar nagyokat mondani.)
  • Olyan vírusredetű betegségeket hoznak magukkal, mint a nílusi láz, ebola és a többi, aminek nincs gyógyszere. 
  • Sokak szerint szélsőséges, de mindenképpen egy nagyon markáns liberális nézetrendszert próbálnak ránkerőltetni, az Európai Unióra és az európai államokra, amelynek sarokpontjai például, adott esetben a drogliberalizáció, a melegházasság előmozdítása, és hát természetesen a férfiak és a nők egyenjogúsítása.
  • Brüsszeli kollégák szerint ott már a nőket nem szabad az ajtóban előreendedni, mert az a gender-elméletnek és a diszkrimináció tilalmának már nem felel meg.
  • Van olyan magyar honfitársunk, aki külföldről finanszírozott civil szervezet vezetőjeként Németországban azért lobbizik, hogy nekünk rosszabb legyen.

Stb, stb.

Itt még nyugalom volt
Fotó: Berkecz Balázs

„Ilyen és számos más arcpirító, zsigeri érzésekre ható hazugság után csak azt kérdeztem: Lomnici úr! Nem ég az arca egy ilyen náci propaganda után? – írja Berkecz, akit, mint a videóban látható, a közönség tagjai válaszképpen megrúgtak, meglökdöstek és többször is leköcsögöztek.

Berkecz a videó végén a sötét utcán kereste Lomnicit – aki pár napja a pestlőrinci fórumon egyebek mellett fertőzés útján terjedő nigériai rákkal sokkolta a publikumot – hogy megkérdezze, hogy a náci propaganda után hogy megy haza a gyerekeihez, de hallható, ahogy a CÖF szóvivőjének autója beröffen, majd távozik. 

Akinek van hozzá türelme, megnézheti az egészet: