A CÖF-szóvivő szerint fertőzés útján terjedő rákot hoznak Európába a nigériai migránsok

2018. március 22., 10:35

Szerző:

Szerda este kampánygyűlést tartott a pestszentimrei–pestszentlőrinci választókerületben Kucsák László országgyűlési jelölt. Vendégként ifjabbik Lomnici Zoltán alkotmányjogász, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) szóvivője borzolta a kedélyeket.

Magyar Nemzet Lomnici szerint másfél órán keresztül hergelte a népet a menekültek, az Európai Unió és az ellenzék ellen. A szokásos beszédpontok mellett beszámolt arról, hogy egy orvos figyelmeztette őt, a tömeges bevándorlás egészségügyi kockázatokkal jár. Példaként elmondta, hogy Nigériában a lakosság többsége AIDS-fertőzött, és emellett behoznak olyan dolgokat, mint az ebola, nílusi láz,

meg a fertőzés útján terjedő rákot, a kaposi-szarkómát, amik ellen a jelenkori orvoslásnak nincs ellenszere.

Lázár János, a Miniszterelnökséget vezető miniszter bécsi videójával kapcsolatban az alkotmányjogász elmondta, hogy Bécsben már saríarendőrök járják az utcákat, és büntetik az embereket nyilvános alkoholfogyasztásért, a nőket túl rövid ruhákért és kutyasétáltatásért.

A gyűlésen az egyik résztvevő arról érdeklődött, mit lehet tenni az interneten mocskolódó ellenzék ellen. A CÖF szóvivője megismételte Orbán Viktor miniszterelnök jogi, erkölcsi, politikai felelősségre vonásra vonatkozó ígéretét, amelyről a Szabad Pécs megkérdezte, hogy kiírnak-e közbeszerzést a végrehajtására.

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.