Hiába csábítanak pénzért diákokat a stadionba, szinte senkit nem érdekelt a MOL Vidi meccse Felcsúton

2018. szeptember 27., 09:48

Szerző:

A Garancsi István tulajdonában lévő NB I-es futballcsapat, a MOL Vidi FC szerdán pótolt be egy elhalasztott bajnoki meccset, simán, 3:1-re győzve le a Tállai András elnökletével működő Mezőkövesd Zsóry FC-t.  A két csapat nem is akárhol, az Orbán Viktor szűk pátriáját jelentő Felcsúton, a Pancho Arénában lépett pályára, de úgy tűnik, ez sem volt elég, hogy megmozduljon a nép, a meccs után legalábbis a MOL Vidi edzője így fakadt ki:

– Szeretnénk gratulálni azoknak a szurkolóknak, akik itt voltak. A szememben ők igazi szurkolók. Szóval köszönöm nekik, de csalódott vagyok. Nem értem, hogy az Európa Liga-meccsünkön kint van tizenötezer ember, akkor egy ilyen bajnokin miért nem tud itt lenni két-három ezer ember

– elégedetlenkedett a szerb Marko Nikolics, miután méltatta a csapata Mezőkövesd elleni teljesítményét. Hasonlóa csalódottsággal nyilatkozott a MOL vidi csapatkapitánya, Juhász Roland is.

Az üresen tátongó lelátók már csak azért is kudarcnak számítanak, mert a felcsúti futballcsapat, a Puskás Akadémia FC augusztusban még százezres ajándékokkal csábította a Pancho Arénába az iskolák tanárait és diákjait.

(A Nemzeti Sport nyomán)

 

 

Megtörni látszik a kutasok ellenállása? Hétfő kora délutáni hatállyal a Mol az összes töltőállomásán 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát, vagyis – nagykereskedelmi árváltozás híján – az árrését. 

A Szabad Európa kiperelte az autópálya-koncessziós szerződés mellékleteit, és kiderült, hogy 15-17 ezer milliárd forintba kerülhet az adófizetőknek az, hogy a kormány kiszervezte a hazai gyorsforgalmiút-hálózat nagy részét. Az üzletet elnyerő hét magántőkealapról kiderült, hogy négy Szíjj László, három pedig Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember százszázalékos tulajdonában van – írja a lap.