Hadházy egy mondattal helyre rakta Bayert, aki egy zsák ötforintost akar behajítani a kertjébe

2019. január 17., 15:31

Szerző:

Nem tudja egy zsák ötforintossal megfizetni a bíróság által megítélt sérelemdíjat  Bayer Zsolt Hadházy Ákosnak – írja a hvg.hu.

Bayert becsületsértés miatt kötelezte a bíróság bocsánatkérésre és 300 ezer forint megfizetésére: az inkriminált mondat így hangzott: „Hadházy geci, Szél Detti nyeli."

A publicista ma a blogján fejtette ki az ítéletről alkotott véleményét. Jelezte, hogy nem kér bocsánatot Hadházytól és azt is, hogy csupa ötforintossal fizeti ki Hadházyt úgy, hogy a pénzt egy zsákban behajítja a politikus kertjébe.

Bayer a rajongóit kérte meg, hogy szedjék össze neki 60 ezer darab pénzérmét.

Hadházy Ákos a Facebook-oldalán egy jegybanki rendeletre hivatkozva viszont azt írta, hogy csak 50 darab ötforintost köteles elfogadni, így ha Bayer valóban ötforintosokkal szórná tele a kertjét,

a maradék 299 750 forintot végrehajtó hozza el tőle.

Arra az időre beengedi Bayert a kertjébe, míg összeszedi a pénzt, bár szerinte a kormányoldali médiának kulcsa is van a kertkapuhoz, hiszen a múltkor is bement forgatni a TV2 stábja.

A 60 ezer darab ötforintos amúgy 252 kiló, szóval Bayer Zsolt valószínűleg nem fogja egy zsákban behajítani Hadházy kertjébe.