A TV2 stábja berontott Hadházyék kertjébe, a politikus felesége feljelenti őket

2018. szeptember 21., 12:05

Szerző:

Mint arról beszámoltunk, Hadházy Ákos felesége tegnap videóra vette, ahogy a TV2 stábja bement a kertjükbe, és ott forgatni kezdett. A 444.hu most arról számolt be, hogy a politikus felesége feljelenti a stábot, mert ez Hadházyék szerint nyilvánvalóan birtokháborítás:

Hadházy a posztban hozzáteszi, hogy a Tényekben nyilván egy újabb rágalmazó hír fog megjelenni a családjáról a   kormány számára kínos téma helyett: a politikus éppen tegnap indította el aláírásgyűjtését, amellyel az Európai Ügyészséghez való csatlakozást akarja kiharcolni.

És láss csodát, a Tényekben tegnap este tényleg lement egy anyag arról, hogy Hadházy állítólag kizárta a telekről a szomszédot, zárat cserélt a közös bejárati kapun és kutyát is szerzett az udvarba. Később aztán beengedte.

Hadházy a TV2-nek tagadta, hogy bárki is kizárt volna – írja a 444.

Tegnap 19:41

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegnap 17:55

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.