Megjelent a Hír Tv stábja a fia születésnapját ünneplő Hadházy Ákos otthonában, a politikus szerint zaklatás történt

2020. július 11., 17:39

Szerző:

Szombat délután fél 1-kor

becsöngetett a HírTv stábja Hadházy Ákoshoz, miközben a családjával a fia 16. születésnapját ünnepelte.

Az ellenzéki politikus felvette az ajtaja előtt folyó párbeszédet, eszerint a riporter próbálta előbb többször keresni a képviselőt telefonon, de nem érte el. Hadházy szerint viszont ez nem igaz. Azt ajánlotta, élő adásban válaszol a kérdésekre, de oda valamiért nem hívják.

A Hír Tv a Nemzeti Konzultáció begyűjtéséről kérdezté volna Hadházyt, aki az egészet úgy értékelte, zaklató stábot küldtek a házához. A HírTv egyébként a 24.hu újságíróját is "leleplezte", azt állítva róla, hogy egy "postafiókban lakik."

Tegnap 20:43

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.