Trükkös módon nyitna ki egy presszó Debrecenben

A tulajdonos azt találta ki, hogy a vendégeit felveszi alkalmi munkavállalóként dolgozni.

2021. január 27., 21:56

Szerző:

 A Lagúna presszó nevű hely utoljára november 10-én volt nyitva, Antal Lajos tulajdonos szerint pedig már nagyon várják a vendégei a nyitást, ráadásul elfogytak a tartalékai, valahonnan muszáj bevételt szereznie.

 

“Szeretném ezt úgy véghezvinni, hogy jogkövető magatartást tanúsítok, és ezért találtam ki ezt, kicsit viccesen hangzik, de valójában meg is lehetne csinálni, hogy aki vendég és bejelentkezik, felveszem alkalmi munkaadói kiskönyvvel. És mint dolgozó tartózkodhat a vendéglátó helyen” - mondta Lajos.

 

Összesen 50-70 embert venne fel.

 

A felhívásában munkavállalókat keres a sörcsapoló tesztelésére, illetve ellenőriztetné a billiárdasztal és a sörpadok tartósságát.

A tulajdonos egyúttal arról is beszélt, hogy várhatóan megbüntetnék, ha mindez megvalósulna, viszont nem tudná kifizetni a bírságot- írta a 24.hu

 

 

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.