Döntött a Nemzeti Sportközpont, kirakják a Dagály fürdőből a gyógyulni vágyó betegeket

2020. február 22., 13:37

Szerző:

Március 31-ével kiszorulnak a Dagályból, tehát nem csak az Arénából, hanem a termál fürdőből is azok, akik ide jártak gyógyfürdős bérlettel, mert

a Nemzeti Sportközpont szerződést bontott a főváros gyógyfürdőit üzemeltető céggel.

A megváltott éves bérletek más fürdőkben használhatók fel. A jelenlegi orvosi beutalóval rendelkező vendégeket még ellátják, de, aki most jelentkezne új gyógykúrára az inkább menjen máshova – fedezte fel a fürdő honlapjánhvg.hu.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.