Felmondta a tulajdonos az albérletet, erre ő szétverte a tatai lakást

2019. augusztus 1., 11:21

Szerző:

Egy 20 éves férfi május 18-én Tatán, a barátnője által bérelt lakásban szándékosan megrongálta a beltéri ajtókat és az ingatlan vagyontárgyait, mert a tulajdonos felmondta az albérletet - írja a rendőrség.

Fotó: police.hu

Miután szétverte a lakást, az épületben lévő irodához ment, hogy az ott tartózkodó tulajdonost is kérdőre vonja. Oda sem barátsággal érkezett, hiszen berúgta az ajtót, de a tulajdonos addigra már értesítette a rendőröket, akik az épület előtt elfogták a tettest.

A Kocs községben élő férfi ellen rongálás bűntett elkövetése miatt indult büntetőeljárás. Beismerte, hogy ő verte szét a lakást, most a Tatai Járási Ügyészségen a sor, hogy vádat emeljen.

 

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.