A Szent János Kórház igazgatójának öt napja fáj válaszolni a civileknek, akik ingyen rendbe tennék az borzasztó betegteraszt

2018. július 18., 14:07

Szerző:

Nemrég faltól-falig bejárta az internetet egy kedélyborzoló kép, amely a János Kórház irtózatosan leharcolt (ezért?), teljesen elhagyatottnak tűnő betegteraszáról készült, afféle elrettentésként. 

A fotó a jelek szerint feltűnt egynémely hasznosulni vágyó civilnek is, akiknek egyike a Facebookon tudatta, hogy „néhány baráttal és ismerőssel szívesen kitakarítanák, rendbe hoznák a teraszt", de

az igazgatónak írásban előre bejelentett ingyenes és lelkes takarítási szándékra öt nap alatt sem jött válasz.

Mint a poszt közzétevője írja, most olyasvalaki keresnek, aki be tudná őket protezsálni a kórház vezetésénél, hogy bejuthassanak dolgozni. „Nagyon nagyon szeretnénk társadalmi munkában hasznosak lenni, és örömet okozni. Köszönünk előre is minden támogatást, megosztást" – zárul a bejegyzés.

Az egyik hozzászóló szerint azért nem jön válasz, mert az igazgató maga szeretné kitakarítani a teraszt, egy másik pedig azt javasolja, hogy valaki fessen oda egy Orbán-freskót – ahogy azt a Kutyapárt a kórház egy másik pontján már megtette – akkor bizonyára gyorsan rendbe hoznák az egészet. 

(A 444 nyomán)