A Magyar Fórum nagyobb fütyülőt adna Szabó Tímea szájába

2018. december 13., 12:53

Szerző:

Becslések szerint tegnap nagyjából 1,7 millió ember nézte, amint Szabó Tímea tegnap a parlamentben közvetlen közelről belefütyült Orbán Viktor arcába.

Fotó: Facebook /Szabó Tímea

Ajjaj.

Ezt a gyalázatos felségsértést a Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány által kiadott Magyar Fórum szerzője sem hagyhatta annyiban, ezért gyorsan meg is írta, hogy 

„Szabó Fejenagy Tímea pedig bekapott egy kis fütyülőt a szájába, amivel a miniszterelnököt akarta lesípolni, de a miniszterelnök nevetségessé tette a kis fütyülők szerelmesét. Szabó Fejenagy Tímea kudarcot vallott. Egy kedves olvasónk úgy döntött, gyűjtést rendez „Nagyobb fütyülőt Szabó Tímea szájába!” szlogennel, hadd boldoguljon az ellenzéki képviselő."

(A hvg.hu nyomán)

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.