Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni! Banki átutalással, sőt, már bankkártyával azonnal előfizetheti, és máris postázzuk Önnek!

Egy 40 milliós Mercedest is örökölt Vajna Tímea, de egyelőre hozzá sem érhet

2019. augusztus 14. 08:23 - szerző: 168 Óra

Újabb vagyonelemre bukkant a 24.hu Andy Vajna örökségében, amelyhez azonban más javakkal együtt nem férhet hozzá a hagyatéki eljárás végéig az örököse és özvegye, Vajna Tímea. 

A januárban elhunyt, egykor a kaszinóbizniszt is uraló néhai üzletember, hollywoodi filmproducer és filmügyi kománybiztos  hagyatékához tartozik egy Mercedes-Benz S-osztályos luxusautó is, amelyet az egyik fő cége, a vagyonkezeléssel foglalkozó AV Investments Kft. lízingel. A Magyar Országos Közjegyzői Kamara adatai alapján egy 4 ezer köbcentis, 8 hengeres és 469 lóerős motorral szerelt S560-as Mercedesről van szó.

Ezek feketében például így néznek ki:

Ebből a típusból több változat létezik, de a szóban forgó összkerékhajtású, meghosszabbított modell alapára 39 673 480 forint extrák nélkül.

A néhai filmmogul özvegye elmondása szerint anyagi problémákkal küzd. Korábban áruba bocsátotta Lamborghinijét, egy zongorát és egy mozirendszert is. De van más baja is, példásul amiatt aggódik, hogy egy csóró férfiba szeret bele.