Luxus-sportkocsiban fotózták Borkai Zsolt fiát, aki havi egymilliót kap egy nem működő cégtől

2019. október 21., 09:24

Szerző:

„Aranyélet, sokadik rész. A képen Borkai Ádám látható, a győri polgármester fia – tudják, aki egymilliót kap havonta a semmiért, de van még egy „sportvezetői” állása is, közel ugyanannyiért. 2016 nyarán készült, vagyis akkor 21 éves lehetett. Az autó egy Audi TT Roadster, aminek a listaára ma 15 millió forinttól indul (határ az extráktól függően a csillagos ég) –  írja és mutatja a Facebookon Hadházy Ákos:

A 24 esztendős Borkai Ádám 2015 végétől havi egymillió forintnyi fizetést kap – lényegében a semmiért. Pontosabban: olyan céget irányít, amelynek 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban egyetlen fitying bevétele sem akadt – azaz a vállalkozás lényegében funkciótlan, halott –, ám az ügyvezetőnek járó bért mindig folyósították. Minden jel arra utal tehát, hogy a tulajdonos csak azért öntött pénzt a társaságba, hogy legyen mit kiutalni Borkai Zsolt fiának. Ez az utóbbi három teljes évben 12-12-12 millió forintot jelentett, vagyis tavaly decemberig már közel 40 milliót – írtuk a Válasz Online nyomán szűk két hete.

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.