Borkai Zsolt 24 éves fia havi egymilliót kap egy nem működő cégtől

2019. október 8., 13:59

Szerző:

A 24 esztendős Borkai Ádám 2015 vége óta havi egymillió forintnyi fizetést kap lényegében a semmiért. Pontosabban olyan céget irányít, amelynek 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban egyetlen forint bevétele sem akadt, ám az ügyvezetőnek járó bért mindig folyósították.

Minden jel arra utal tehát, hogy az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft. tulajdonosa

csak azért öntött pénzt a társaságba, hogy legyen mit utalni Borkai Zsolt fiának.

Ez az utóbbi három teljes évben 12-12-12 millió forintot jelentett, vagyis tavaly decemberig már közel 40 milliót – írta a Válasz Online.

Borkaiék
Fotó: Facebook/Borkai Zsolt

Lehetséges, hogy Borkai Ádám máig kapja a havi apanázst, ám ez csak a 2019-ről szóló pénzügyi beszámolóból fog kiderülni. Az Akonia Ingatlanforgalmazó Kft., amelynek székhelye megegyezik az ominózus szexvideóban ugyancsak szereplő Rákosfalvy Zoltán ügyvéd hivatalos irodai címével (Győr, Teleki László utca 17.), és amely ingatlan a földhivatali nyilvántartás szerint 100 százalékban Rákosfalvy Zoltáné – jegyzi meg a portál.

Magyar Péter, a Tisza Párt alelnöke és EP-listavezetője közzétette annak a szavazásnak a végeredményét, amelyen eldőlt, hogy kik és milyen sorrendben szerepelnek majd a párt listáján.

Tegyünk világos vállalást: amíg nemzeti kormány áll az ország élén, Magyarország nem lép be az orosz-ukrán háborúba senkinek az oldalán. De ha nem a Fidesz és a KDNP, ha nem a nemzeti erők kezében lenne a kormány, Magyarország már nyakig benne lenne a háborúban - közölte Orbán Viktor miniszterelnök pénteken, a Fidesz-KDNP európai parlamenti választási kampányindító rendezvényén a Millenárison.

Sikeres megállapodást követően adásvételi szerződést írt alá a Mészáros Lőrinc érdekeltségébe tartozó Talentis Group Zrt., amelynek értelmében a zárási feltételek sikeres teljesülése esetén 100 százalékos tulajdonosa lesz Magyarország piacvezető kiskereskedelmi babaáruházláncának, a Brendon Holding Kft.-nek - közölte a Mészáros Csoport pénteken.