Túszul ejtett négy gyereket majd megölte őket és magával is végzett az orlandói férfi

2018. június 12., 11:04

Szerző:

Négy gyerekkel együtt barikádozta el magát egy lakóépületben a floridai Orlandoban egy férfi helyi idő szerint hétfőn este – írja a USA Today. 

Fotó: Orlandoi rendőrség

A rendőrök akkor érkeztek a vidámpark közelében lévő helyszínre, amikor egy nő felhívta őket azzal, hogy barátja súlyosan bántalmazta, megverte.

Gary Lindsey Jr. addigra már elbarikádozta magát az 1, 6, 10 és 11 éves gyerekkel, majd tűzpárbajba keveredett a rendőrökkel, amiben az egyik súlyosan meg is sérült. A nő nem volt az épületben, azt mondta, azután rohant ki, hogy a férfi megverte.

A férfival hiába próbáltak beszélni a túsztárgyalók, egyenként lelőtte a gyerekeket, majd magával is végzett. Lindsey próbaidőn volt gyújtogatás, családon belüli erőszak és más vádak miatt.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.