Újra képernyőn az állami média legnépszerűbb riportere

2017. október 16., 17:06

Szerző:

Bencze Péter vasárnap bukkant fel újra a képernyőn – szúrta ki a 444.

Az M1 riporterét három teljes hónapig kellett nélkülöznünk. A tévést azután tiltották le, hogy meglehetősen különös beszámolóval jelentkezett be a bajai Halászléfőző Fesztiválról. íme a felejthetetlen képsorok:

Bencze a hosszú pauza után vasárnap, az egykori tetthelytől nem is messze, Szekszárdon járva tudósított újfent, egy mentőkutyás szervezetről készült anyaggal nyitotta meg ígéretes karrierjének újabb fejezetét.

Szereplése annak idején meglehetős vihart kavart. A Facebookon Ne rúgják ki Bencze Pétert néven külön csoport alakult a megmentésére. A riporter illendően meg is köszönte a támogatást, jelezve, hogy szurkolói háttér nélkül egészen biztosan elveszítette volna az állását. 

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.