Na jó, készítsünk egy fotót! - mondta Orbán Viktor az őt ölelgető részeg kukásnak

2018. február 21., 15:33

Szerző:

Rengeteg megható pillanattal nyűgözi le nézőjét a miniszterelnök Facebook-oldalára feltett, legújabb kampányvideó. A helyszín Eger, az utazás célja aláírásgyűjtés, mivel Orbán Viktor szerint egy mosógépet is könnyebb eladni, mint a helyi jelöltet, Nyitrai Zsoltot.

De lépjünk túl ezen a felvezetésen, hiszen az öröm már kopogtat a város lakóinak – szám szerint három családnak – ajtaján. Orbán maga áll a kapuban Nyitrai társaságában és alig várja, hogy megtekinthesse a macskát, az unokákat, a gyerekeket és spontán pózoljon egy közös képhez a családi archívumba.

Mit ad Isten, még egy kocsma előtt is elsétál a spontán összeállt elnöki brigád, ahol nem mással, mint Ferenc József, kukással (ő mutatkozik be így) futnak össze, aki egy pillanatot sem veszteget, rögtön átöleli sok felestől láthatóan felhevült testével szeretett miniszterelnökét. Óriási nevetés, felfokozott hangulat, amikor „császárunk” bevallja, ő bizony alkoholfogyasztási szándékkal járt errefelé. - Hajrá Fidesz! - skandálja többször, de csak azután, hogy Orbán Viktor a sok ölelgetést kicsit megelégelve felkiált, hogy „Na jó, készítsünk egy fotót!”

– Hát ez nem igaz! – teszi össze két kezét a harmadik – és a videó utolsó – házának asszonya, aki teljes eksztázisba esett attól, hogy testközelben láthatja a miniszterelnököt.

Nos, a videó remek, azonban, ahogy a Magyar Nemzet utánajárt, a benne szereplő spontán családlátogatások szereplői:

Petrovai József az egri önkormányzat sportreferense, iskolai edző és a Magyar Atlétikai Szövetség ugró szakágának vezetője.

A fia, Márton, az Egri Vízilabda Klub másodedzője.

A harmadikként felkeresett Bíró József tavaly novemberben vehetett át miniszteri oklevelet és Pro Agria-életműdíjat Seszták Miklóstól a turizmus és a borászat területén végzett tevékenységéért. Ő a helyi Borút Egyesület elnöke és a Heves Megyei Úszó és Vízilabda Szövetség kuratóriumának tagja is.

Mindez persze semmit sem kell, hogy elvegyen az értékéből. Nézzék meg önök is, hogyan is kell imázst építeni.