Meztelen Kunhalmi Ágnessel, szoptatópaddal és át nem adott úttal hág tetőfokára a Fidesz kampánya

2018. április 3., 18:44

Szerző:

Ahogy az lenni szokott, finisében tombol leghangosabban a Fidesz-kampány.

A Hír TV szubjektív gyűjtése szerint Hollik István fideszes jelölt például néhány édesanya társaságában

szoptatópadot adott át egy V. kerületi játszótéren.

„A belvárosban még híján vagyunk az ilyen baba-mama padoknak. Én azt gondolom, hogy a következő időszak be fogja bizonyítani, hogy ez egy fontos és praktikus segítség az édesanyáknak, ahogy itt lehet látni – ecsetelte az utcabútor fontosságát Hollik.

Bajkai István zongoravirtuóz sem áll le. A Fidesz erzsébetvárosi és terézvárosi jelöltje, az Orbán család ügyvédje, a nagy tej- és tojásosztó, Fásy Ádám Zeneexpressz című tavaszköszöntő ingyen-megashowjában polírozza tovább reputációját a Klauzál téren, mások mellett Fásy Zsülikével, Zámbó Krisztiánnal és Csongrádi Katával egyazon színpadon. A bulin ingyen bableves is kiméretik.

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ugyancsak a választás hetére időzítette saját kampányeseményét a Fidesz bicskei jelöltje, Tessely Zoltán Bicske és Mány polgármesterével és a közút megyei igazgatójával megerősítve

adott át egy még el nem készült útszakaszt.

– A mostani sajtótájékoztatónk témája ez a Bicske-Zsámbék közötti szakasz, ezen még nem történt meg a felújítás – mondta az aktus apropóján Molnár István, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. megyei igazgatója. (a kevesebb mint 8 kilométer hosszú útszakasz felújítása augusztus végére készülhet el több mint 1 milliárd forint állami forrásból) 

Eddig felfoghatatlan csúcsokra tört a politikai plakátok művészete is. A legmeglepőbb ezek közül kétségkívül az a műalkotás, amelyen a MSZP budapesti elnöke,

Kunhalmi Ágnest meztelenül lehet látni 

– írja a portál a teljesség igénye nélkül. (A kamuplakátot-karikatúrát ide kattintva lehet megnézni.)

Számunkra legalább ennyire fontos és felejthehetlen élmény volt Németh Szilárd remek receptgyűjteménye, amelyből még az is kiderült, hogyan lehet libazsírral kioldani a vitaminokat a csirkeszárnyból, azután az egészen közeli múltból Orbán Viktor és a már hivatkozott Hollik István meghitt óvodai látogatása, továbbá Pócs Jánosnak, a Fidesz legnagyobb stand-up komikusának legjobb humorbombái, miszerint Jézus is jász volt, mert jászolban született, továbbá, hogy a migránsok miatt a karácsony is elmarad, valamint Rétvári Bence egészen friss, mai intelme, tudniillik, hogy a bevándorlás miatt a szárnyaló magyar egészségügy is a tönk szélére sodródhat. Kivéve, ha a Fidesz győz. 

Hétfőn még napos idő várható, majd kedden hidegfront érkezik megélénkülő széllel, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Csütörtök reggelre csökken a felhőzet, és visszatér a napsütés, de a hőmérséklet csúcsértéke kissé visszaesik, 20-24 Celsius-fok körül alakul - derül ki a HungaroMet Zrt. előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.