Ha nem a Fidesz nyer, a karácsony is elmarad – a frászt hozta a kiscserkészekre Pócs János a templomban

2018. március 12., 15:06

Szerző:

Ahol menekültek élnek, ott a középületeken nincsen kereszt, nincs vallás, nincs karácsony – riogatott a fideszes Pócs János, aki szerint Jézus is jász volt, tekintve, hogy jászolban született.

Hír TV beszámolója az „Ő VOLT A SOROS” feliratű levágott disznóval ismert képviselő ezúttal egy templomban, fiatal cserkészek avatóünnepségén nem hagyta ki, hogy eldarálja a kormánypropagandát.

A Facebookra feltöltött videója alapján azt is elmondta, soha nem látott mértékben szükség van arra, hogy legyenek, akik a keresztény egyházakat, a keresztény hitünket és vallásunkat képviselik, és védik, ha kell. Ezután kijelentette, olyan korban élünk, amikor van egy „másik vallás”, amelyre hivatkozva sokan saját és mások életét veszik el. 

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok. A szél erős, olykor viharos lesz és többfelé lehet eső, zápor, akár zivatar - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

Nem sok jóval kecsegtet az időjárás: marad az április első felének megfelelő hőmérséklet és éjszakánként talajmenti, a fagyzugos helyeken gyenge fagyok veszélyeztetik a gyümölcstermést - írta a HungaroMet Zrt. csütörtöki agrometeorológiai elemzésében.