Napi horoszkóp, 2024. május 6.: a Kost valami nagyon vonzza, a Bak ritkaságot talál

Mutatjuk, mi vár a csillagjegyekre hétfőn a napi horoszkóp szerint.

2024. május 5., 20:01

Szerző:

Kezdődjön máris az új hét, az Eurovíziós Dalfesztivál hete, nézzük a hétfői napi horoszkóp előrejelzését!

Kos (03.21.–04.19.)

Úgy érzi, hogy van valami a jövőben, ami szinte vonzza önt, aminek már csak a gondolatától is mintha felgyorsulna az idő. Ha az időre mint egy folyamra tekint, akkor a vízesés képével a legkönnyebb leírni arra, hogy mi vár önre. Ezért gyorsult fel a víz folyása, mert hamarosan lesz benne egy kis zuhanó, egy kis kaland, egy kis irányváltozás: ne izguljon, nem annyira veszély, mint inkább kaland vár önre!

Bika (04.20.–05.20.)

Kicsit zsúfolt napja lesz a Bikának, a szó több értelmében is. A rengeteg fizikai történés mellé a lelkében is intenzív folyamatok mennek majd végbe, több érzelem is megjelenik a belső színtéren, és ezek közül nem fog tudni mindegyiknek megfelelő mennyiségű figyelmet szentelni. Nem probléma, ha nincs idő lelki életet élni, tegye őket nyugodtan félre egy időre – csak ne feledkezzen meg róluk, vegye elő és dolgozza fel őket, amikor ráér!

Ikrek (05.21.–06.21.)

Mint egy tigris, olyan határozottsággal és energiával rendelkezik az Ikrek csillagjegy szülötte ezen a hétfőn. Ez egy olyan nap, amikor remekül tud motivációt meríteni céljai eléréséhez, és nem veszíti szem elől azt, amit egyszer a fókuszba helyezett. Egyedül arra vigyázzon, hogy ne feledkezzen meg az önre egyébként jellemző kedvességről és empátiáról akkor sem, amikor elkapja önt a gépszíj!

Rák (06.22.–07.22.)

Mint egy telepakolt bőröndöt, úgy cipel magával egy csomó élményt és érzelmet a múltból. Nem éppen a legjobbkor, de egy esemény ma arra készteti önt, hogy átnézze, mi minden van ebben a bizonyos bőröndben. Dobálja ki belőle, amire nincs szüksége már, mert annyival könnyebb lesz továbbutazni!

Oroszlán (07.23.–08.22.)

Felhatalmazást kap valakitől olyasvalamire, amit önmagának még sosem engedett meg. Persze nem pontosan a felhatalmazás szóval történik majd mindez, sőt, lehet, hogy a szavak nem is kapnak szerepet az egészben egyáltalán, de amikor megkapja az engedélyt, érteni fogja, hogy ez most az.

Szűz (08.23.–09.22.)

Az Szűz két fontos jelet kap a mai napon, amik a jövő egy-egy eseményét vetítik előre. Az egyik egy pozitív eseményből, a másik egy negatív történésből mutat meg önnek előre valamit. Vajon miért sejteti meg a jövő egy-egy részletét az univerzum önnel pont most? Talán erre is választ kap majd, amikor a két dolog bekövetkezik, de egyelőre koncentráljon arra, hogy ne szalassza el az önnek szóló, rendkívüli jeleket!

Mérleg (09.23.–10.22.)

Egy fontos eszköz kerül ma a Mérleg kezébe, amivel egy bizonyos funkciót sokkal könnyebb elvégezni. Ha nem tudja, hogyan használja ezt a valamit, ne legyen rest utánaérdeklődni: van a környezetében valaki, aki pontosan meg tudja mondani, mit és hogyan érdemes csinálni ezzel az eszközzel!

Skorpió (10.23.–11.21.)

Ahogy a testben az izmok is elgyengülnek, ha hosszabb ideig nem használja őket, ugyanúgy nehézséget okozhat egy olyan érzés vagy lelki történés, amihez már egy ideje nem volt szerencséje. Ez a hétfő egy olyan lelki folyamatot indít be önben, amihez szüksége lesz ezekre a régen használt lelki izmokra, de ne izguljon, hamar újra megedződnek majd!

Nyilas (11.22.–12.21.)

Egy érdekes élményre készüljön fel lelkileg: eddig többségben volt, de ön és az önhöz hasonlóak most bizonyos szempontból kisebbségbe kerülnek majd. Ez az új felállás több mindent megváltoztat.

Bak (12.22.–01.19.)

Egy ritkaság teszi különlegessé ezt a napot az ön számára. Egy ritka tárgyról, eseményről vagy személyről is szó lehet, a lényeg az, hogy ez a valami vagy valaki változatosságot csempész az ön napjába, és ez több mindent változtat meg, mint gondolná.

Vízöntő (01.20.–02.18.)

Egy újdonságra fog rácsodálkozni a Vízöntő ezen a hétfőn. De nézze meg jobban: nem lehet, hogy ez igazából valami olyasmi, amit régről ismer és lényegében nem változott, csak új alakot öltött?

Halak (02.19.–03.20.)

Arra hívják önt a csillagok ezen a hétfőn, hogy járjon nyitott szemmel és szívvel. Ha valaki egy szívességet kér öntől, tegyen meg mindent, ami öntől telik a szívesség teljesítésére, mert ezen a napon kétszeresen segít minden jócselekedetével! És meglátja: ami jót tesz a világban mással, az hamarabb visszatér önhöz, mint gondolná.

(Kiemelt kép: Pexels/Matheus Bertelli)

Horoszkóp