Megszólalt az „Ő VOLT A SOROS!!!” feliratú disznóról hírhedt társaság, a böllér újra megcsinálná

2018. január 13., 20:35

Szerző:

A Hír TV a jásziványi kolbásztöltő versenyen kapta el néhány kérdésre annak a társaságnak a képviselőit, amely egy erdélyi disznóvágáson felvételt készített egy levágott disznóról a korom borította testébe karcolt „Ő VOLT A SOROS!!!” felirattal.

 

A felvételt Tari András jásziványi fideszes polgármester készítette egy erdélyi disznóvágáson, de azt nem árulta el, hogy a feliratot kitalálta ki. A hírtelevíziónak úgy nyilatkozott, nem gondolkodtak a feliraton:

– Milyen üzenetet akartak közvetíteni?
– Nem néztük, nem gondolkoztunk rajta.
– Nem?
– Na, köszi.
– Nem tartja szükségesnek, hogy gondolkodjon rajta?
– Már vártam, vártam…
– Na de tényleg, mondjon valamit legalább erről!
– Nem akarok élő díszlet lenni. Vagy bio-… Milyen díszlet?

A Hír TV megszólaltatta Pócs János fideszes országgyűlési képviselőt, aki a Facebookon elsőként posztolta a felvételt, amellyel aztán világhírű is lett, de mint korábban, a politikus most is agresszióval kompenzálta az égbekiáltó hülyeségét:

– Gondolkodtak-e már, hogy jó vicc volt vagy nem volt jó vicc?
– Az rossz vicc, hogy önök itt vannak.

Végül kamera elé állt Péter András, az a böllér is, aki levágta a disznót. Most büszkén mesélte, hogy ő karcolta bele a feliratot a disznóba.

– És ez jó vicc volt ön szerint?
– Hát, ha vicc, akkor plagizáltuk a poént, mert már elhangzott rég. Úgyhogy viccnek csak plágium.

A Hír TV szerint a böllér elárulta azt is, hogy újra elkészítené a feliratot, amely mindössze a soron következő disznót jelenti, és semmit nem akartak semmit üzenni Soros Györggyel kapcsolatban. Az amerikai magyar milliárdost – fűzte hozzá – Erdélyben amúgy sem ismerik. „Aki ott volt, egyikük sem nagyon hallott róla. Ha hallották is a hírekben, nem tudják, ki az, mi az. Esetleg azt se értik, hogy miért emlegetik annyit” – mentegetőzött. 

Arra senki nem adott magyarázatot, hogy a primitív, antiszemita allűrre miért volt szükség.

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.