A Magyar Péter ügyet majd Gyurcsány Ferenc elrendezi – mondta Kocsis Máté

Hiába Magyar Péter az új messiásjelölt, majd jön Gyurcsány Ferenc, és az egészet elrendezi.

2024. április 15., 11:41

Szerző:

Kocsis Máté szerint Magyar Péter extrém módon visszaélt a családi bizalommal, amikor titokban felvette beszélgetését a feleségével, Varga Judittal. A Fidesz frakcióvezetője a Bayer show-ban azt mondta, nem érti, miként gondolhatja valaki, hogy ezek után a közéletben boldogulni fog, hiszen mindenkinek az lesz a kisagyában, felveszi-e a vajon beszélgetést vele is - írja a 24.hu.

Kocsis Máté most azt mondta, Magyar Péter a hangfelvétellel leginkább saját magát, és az állásait akarta védeni (korábban ő is azt mondta, hogy azokat Varga Juditnak köszönhetően kapta, ám később a kormány ezt cáfolta.).

Magyar Péter népszerűségét azzal magyarázta, hogy az ország baloldali része (a gyurcsányi oldal) csalódott az ellenzéki politikusaiban, akik sikertelenek a választásokon és olyan ügyeket, mint például a migráció, vagy a háború képviselnek, amelyekről még egy jóérzésű baloldali ember is azt gondolja, nem az ország érdeke.

A csalódott ellenzéki szavazók az ellenzékváltásban érdekeltek, Márki-Zay Péter után találtak egy új messiásjelöltet, akit a baloldali sajtó nagyon nagy mértékben támogat, és mivel a baloldal tortáját szeleteli, majd végül jön majd Gyurcsány Ferenc és elrendezi az egészet.

Azoknak, akik finanszírozzák a magyar baloldali politikát, mindegy, hogy az ellenzék vezetőjét Gyurcsány Ferencnek hívják vagy Márki-Zay Péternek, esetleg Magyar Péternek, nekik minden pénzt megér, hogy Magyarországnak háborúpárti kormánya legyen – tette hozzá Kocsis Máté. A finanszírozók elemi érdeke ez.

A Fidesz-frakcióvezető Bayer Zsolt műsorában azt mondta, a kormány áprilisban benyújthatja a gyermekvédelmi törvény szigorítását. Ott nem állnak meg, hogy a gyermekvédelemben dolgozó vezetőknek kötelező a pszichológiai alkalmassági vizsgálat. Büntetőjogilag szankcionálják majd, ha a jelzőrendszerben résztvevők (gyermekháziorvosok, védőnők, pedagógusok) nem jelzik az általuk észlelt bántalmazásokat, a módosítás reagál az olyan sajnálatos hibákra is, mint a kegyelmi botrány, de fontos változás lesz az is, hogy nem évülnek el a pedofil jellegű bűncselekmények.

(Kép forrása: Magyar Péter Facebook-oldala)

13:48

Gy. Németh Erzsébet ellen az „Újabb bizonyíték van az orbáni pedofilhálózat működésére!” címmel megjelent online sajtótájékoztatón közzétett állításai miatt tett feljelentést Pölöskei Gáborné, Áder János testvére. Az országgyűlés döntése alapján az eljárás során a politikusra nem vonatkozik majd a mentelmi jog.

12:53

Elkerülhetetlen az öregségi nyugdíjrendszer átalakítása. A termékenység és a halálozás is csökken, így egyre nagyobb csoport kezdi meg nyugdíjas éveit. Az azonban, hogy miként alakul a nyugdíj mértéke, a szakemberek tudását is próbára teszi.