A prostituáltak, a kokain és a polgármester – Jöhet még nagy szexbotrány, ellenzéki Borkai Zsoltot ígér az új leleplező blog

2019. december 7., 20:51

Szerző:

Fiatal prostituáltakkal és kokainnal szórakozó korrupt ellenzéki politikusokról ígér leleplező anyagot az a blog, amely Az angyal ügyvédje néven indított el valaki. A blog január 1-én akar előállni az erről szóló információkkal, ha a bemutatkozó cikke nyomán magukra ismerő politikusok december 31-ig nem távoznak a közéletből.

Eszerint a VI. kerületi Szinyei Merse utca egyik új építésű házában éveken kábítószertől fűtött orgiákat tartott egy  frissen megválasztott ellenzéki polgármester és a pártjának az egyik első számú vezetője. Ezután a Szinyei Merse Házban, az Autóker Holding Zrt. luxusingatlanjának az egyik lakásásban rendezkedtek be, amelynek a tulajdonosa „minden jel szerint” az ellenzéki párt vezérkarában és parlamenti frakciójában ülő politikus, aki vagyonnyilatkozatában ezt a lakást egyszer sem tüntette fel. Ez a parlamenti képviselő a frissen megválasztott polgármesterrel hétvégente ellátogat el ide, útba ejtve az innen egy sarokra található Old Rams Pubot, ahol pártjuk is gyakorta szervez csapatépítő bulikat.

Fotó: Angyal Ügyvédje

Az orgiákra a lányokat egy zárt luxus escortlány-közvetítő e-mail listán keresztül rendelték, amely „fő profilját tekintve kislányos külsejű, 18-25 éves lányokat” bocsát a „kiemelt ügyfelei” rendelkezésére óránként 80-100 ezer forintért.

A blog bemutatkozó cikkére először az Orbán-kormány szócsöveként működő portál, a Pesti Srácok hívta fel a figyelmet. A 24.hu utánanézett, és egyelőre annyi derült ki, hogy az Old Rams Pubba MSZP-sek járnak, de akivel csak  portál beszélt, azt mondta, ennyi az igaz az egészből.

A blog három olyan nővel beszélt, aki részt vett az orgiákon, Első alkalommal néhány éve feküdtek le a politikusokkal, bizonyítékokat adtak át, az általuk elmondottakat pedig adott esetben bíróság előtt is vállalják.

Az angyal ügyvédje nyilvánvalóan a Borkai Zsolt győri polgármestert leleplező blogra – Ez az ördög ügyvédje – rímelő néven jelentkezett, deklaráltan ellenzéki Borkai Zsoltot ígérve.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.

Dobrev Klára szerint megtámadták a közös listára és a közös főpolgármesternek ajánlásokat gyűjtő aktivistákat, amellyel a hatalom egyértelműen jelezte, hogy a végnapjait éli. Orbán Viktor mindeközben meglehetősen máshogy gondolkodik a kormánypártokról, szerinte ugyanis a közelgő választások egyértelmű esélyese a Fidesz-KDNP.

Hadházy Ákos betekintést kért és kapott a Diákhitel Központ néhány, még Magyar Péter idején megkötött szerződésbe. Az erről szóló posztjában az országgyűlési képviselő kifejtette, az általa látott iratok tartalma felvethetik a büntetőjogi felelősség kérdését, ugyanakkor nem minden információt osztottak meg vele. Magyar Péter külön Facebook-bejegyzésben reagált Hadházy vádjaira.

Visszatér a jellemzően napos, száraz, kora nyárias időjárás április utolsó hétvégéjén; a hőmérséklet csúcsértéke vasárnap már 25 Celsius-fok körül alakul, de a szél sokfelé lesz élénk - derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből, amelyet csütörtökön juttattak el az MTI-hez.

A figyelőszolgálatban részt vevő orvosok jelentései alapján április 15. és 21. között 9200-an fordultak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel - közölte a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ (NNGYK) a honlapján csütörtökön közzétett jelentésében. Akut légúti fertőzéssel 132 800 ember kereste fel orvosát. A tájékoztatás szerint az influenzaszerű megbetegedéssel orvoshoz fordulók 31,6 százaléka gyerek, 33,5 százaléka 15-34 éves, 24,4 százaléka 35-59 éves, míg 10,5 százaléka a 60 éven felüliek korcsoportjába tartozott.