A Gyűrűk Ura királyaként harcol Orbán Viktor Soros György orkjai ellen egy új kampányvideóban

2018. április 3., 16:34

Szerző:

- Sok nagy harcot és emlékezetes csatát vívtunk meg együtt, de a legnagyobb dolog, amit életünkben véghezvihetünk, a legnagyobb csata, amit együtt megvívhatunk, még előttünk van. Felszerszámoztunk, felnyergeltünk! Magasba a zászlókat! Fel, győzelemre! - ezzel a felkiáltással tett közzé egy, tényleg, nem is tudjuk minek nevezzük, talán a képi és szellemi borzalom a találó kifejezés, szóval egy szórakoztatónak szánt kampányvideót tett közzé a G. Fodor Gábor vezette portál, az enyhén szólva kormányközeli 888 saját Facebook-oldalán.

A videó a Gyűrűk Ura: A király visszatér egyik csatajelenete, amelyben a Orbán Viktor Theoden királyként vezeti a hadseregét az orkok ellen Minas Tirithért, és utasítja vezéreit, Lázár Jánost, Rogán Antalt és Kövér Lászlót. A miniszterelnök arcát a királyéra maszkolták. Így tűnik fel Lázár János is a kiváló remake-ben, amelyben az orkok hadserege Soros Györgyből, az ellenzéki pártok képviselőiből, illetve a 444-ből és az Indexből áll. Orbán Viktoréban a Fidesz, a Fidelitas és a 888 egységei harcolnak.

A videóban a „Nem engedhetjük, hogy újra vörösöké legyen az ország!” „Álljatok össze, ellenzéki csürhe!” „Rogán, támogasd a csapataink törzsét!” - mondatok röpködnek, miközben Lázár János nagyon figyel, Gulyás Gergely pedig hősiesen megfújja a kürtöt.

Tényleg nem találjuk a szavakat, hogy milyen mestermű született, ha viccnek szánták, azért kínos, ha pedig komolyan gondolták, akkor azért. Egy hozzászólást, amelyet először beillesztettünk a cikkbe, a 888-asok már töröltek – arról szólt, hogy valaki kormánypárti szavazóként mennyire szánalmasnak tartja ezt a kampányfilmet –, de itt egy másik. Ez a jelenlegi kedvencünk, el is mentettük róla az oldalképet:

 

Nézzék meg és döntsék el, mi volt a cél, és hogy maga J. R. R. Tolkien mit szólna ehhez:

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.