Öngyilkos lett Tina Turner fia

2018. július 4., 13:04

Szerző:

Távolt otthonától, a párizsi Giorgio Armani Prive Haute Couture őszi-téli kollekciójának bemutatóján volt Tina Turner pár órával azelőtt, hogy a fiára holtan találtak kaliforniai otthonában.

Az ingatlanüzletben dolgozó Craig Raymond Turner, az énekesnő 59 éves fia öngyilkos lett.

Tina Turner 18 éves korában adott életet fiának, akinek apja a szaxofonos Raymond Hill volt. Az énekesnő később hozzáment Ike Turnerhez, aki a nevére vette Craiget. 

Tina Turner többször szerepelt a bulvárlapokban viharos házassága miatt Ike Turnerrel. A férfi többször megverte az énekesnőt, aki 16 évig tűrte, majd egy éjszaka közepén, vérző testtel elrohant közös otthonukból csupán 36 centtel.

Craig mindezt végignézte és maga Turner mesélte el, hogy nagyon mély nyomokat hagyott az abúzus gyermekében is.

 

12:01

Pusztán koplalással nem tudja hosszú távon megtartani a kívánt testsúlyt, ráadásul az egészségét kockáztatja, ha nem adja meg a szervezetének a megfelelő tápanyagot. Aggodalomra azonban semmi ok, az egészséges karcsúság igenis elérhető néhány egyszerű szabály betartásával.

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!