„Csak idő kérdése, ki mikor kerül vágódeszkára" – már Andy Vajna is itt tart

2018. január 24., 10:59

Szerző:

Interjút adott a Mészáros Lőrinc-féle Manager magazinnak Andy Vajna, aki egyebek mellett a Weinstein-botrány kapcsán támadt gondolatait is megosztja az olvasókkal.

Eszerint az „időzítést nehéz megfejteni", de bűnösnek tartja azokat, akik hatalmi pozíciójukkal visszaélve nőket zaklattak. Szerinte azonban látni kell azt is, hogy mintha megszűnt volna az ártatlanság vélelme, a „média pedig a komplett társadalmat befolyásolva azonnal ítéletet hoz utólag nehezen bizonyítható vádak alapján.”

Fotó: MTI/Konka Péter

Vajnát nem lepte meg, hogy a botrány Magyarországig is eljutott, csak idő kérdése szerinte, ki mikor kerül vágódeszkára. Ha őt vádolnák meg, elmondaná az igazat.

„Ha úgy érzem, hogy nem csináltam ilyet, kiállnék és harcolnék az ártatlanságomért.”

Ha pedig megtörtént esettel vádolnák, bocsánatot kérne vagy megpróbálná megbeszélni azzal a dolgot, akivel kell.

„Azért is érdekes a jelenség, mert éppen az a liberális média fordult Hollywood ellen, amelyik eddig Hollywoodot támogatta. A média szerintem helytelenül szeretné betölteni a bíróság szerepét" – összegzett a médiamogul.

(A hvg.hu nyomán)

07:57

A zöldbab csökkenteni tudja az időskori degenerációs betegségek kialakulásának az esélyét, emellett az immunitást is fokozza. Sőt, még a krónikus betegségek kialakulásában is oroszlánrésze van. Mutatunk egy finom saláta receptet is!