Fricz Tamás látta Lenint

2012. november 20., 09:14

Azt állítja Fricz Tamás
politológus (a Magyar Hírlapban), hogy Bajnai Gordon a múlt embere, „politikai pályafutása a KISZ-ben kezdődött, több évtizedes kapcsolata Gyurcsány Ferenccel is innen eredeztethető – a pártállami diktatúra vezető köreiből jöttek mindketten.”

Ezzel szemben a tény az,
hogy nem onnan jöttek. Gyurcsány sem, még ha a KISZ-jogutód Demisznek néhány hónapig az alelnöke volt is 1989-ben, de Bajnai aztán végképp nem. A rendszerváltozáskor ugyanis mindössze 21 éves volt, a nagypolitikában nem vett részt, és az egyetemet is csak 1991-ben végezte el. Persze ha elment a moszkvai Lenin-mauzóleumba, akkor még ő is látta Lenint. Ahogy talán Fricz is.

Horoszkóp

A cselédsajtó és a Karmelita udvartartásának agyhalott influenszerei Pankotai Lilivel szemben fel merték venni a kesztyűt. De micsoda bátorság kellett ehhez az elvtársaknak. 

Az elhibázott brüsszeli szankciók, azon belül is elsősorban az energiaszektort érintő korlátozások miatt alakult ki válság az EU-ban és így Magyarországon is – ez a kormányzati kommunikáció alfája és ómegája. A valóság ezt másként gondolja.