Tóth Gabi drámai vallomást posztolt: Elég, ha egy napra elhiszed, hogy nem vagy idióta

Tóth Gabi a szerelmével, Papp Máté Bencével közös képet publikált, és mellé egy drámai vallomást.

2024. március 28., 08:57

Szerző:

Tóth Gabi talán csak a saját párkapcsolatára gondol, talán valahol reflektál is az ország legnagyobb jelenlegi botrányára legfrissebb posztjában, amit az Instagramon tett közzé nagycsütörtök reggel. A gondolataihoz olyan fényképeket mellékelt, amiken a párjával, Papp Máté Bencével láthatók, és az énekesnő a következőket írja:

„Mindegy, hogy mit, meddig, mikor…
mindegy hányszor törtek össze a múltban,
mindegy , hogy nem hittek neked, ha érzed, hogy élsz...
Mert van, amikor már az is elég, ha csak 1 napra érezheted...
ha megengeded magadnak, ha elhiszed, hogy nem vagy idióta, hogy igenis szerethető vagy és ez neked is jár, akkor az az egy nap lesz minden napod! Amikor egyszerűen csak jó!
Ez minden nehézséget megér, felülír!
#hiszekbenned #hiszekneked”

A pár ezekhez a képekhez összeöltözött, mindketten kalapban vannak, hasonló stílusú karkötőkkel, ezzel is jelezve összetartozásukat. A fotókról úgy tűnik, hogy Tóth Gabinak nincs már meg a hajhosszabbítása, amit pár hete a Tina Turner-emlékkoncert kedvéért tettek be neki.

Párkapcsolatáról nemrégiben a Blikk interjúvolta meg Tóth Gabit, aki azt mondja, nagyon sok szeretettel fogadta őket a közönség, azaz úgy érzi, mégiscsak sikerült magukat elfogadtatniuk a publikummal.

„Mindketten színpadi emberek vagyunk, hatással tudunk lenni a közönségre: a visszajelzések pozitívak, sok gratulációt kapunk, az ő szavaik bizonyítják számunkra, hogy valamit jól mégis csinálunk”

– többek között ezt mondja a témában a 36 éves énekesnő.

Tóth Gabi úgy érzi, azért ölelte most hirtelen a keblére őket a közönség, mert az utóbbi időben elkezdtek a párjával együtt nyíltan beszélni a kapcsolatukról azután, hogy a válás bejelentését követő első hónapokban az énekesnő jó ideig egyáltalán nem nyilatkozott, nem mutatkozott, miközben gyakorlatilag minden második hír és poszt róla szólt a hagyományos és a közösségi médiában. Az énekesnő most már úgy érzi, hogy ez a taktika hiba volt, azt rontotta el, hogy nem szerepelt eleget augusztus-szeptemberben.

„Talán azt a hibát követtem el, hogy sokáig nem nyilatkoztam, ezáltal olyanok szólaltak meg a magánéletemről, akik nem tudtak rólam semmit. Jó érzés tapasztalni, hogy ilyen nagy szeretettel fogadnak, úgy érzem, most már sokkal nyugodtabb körülöttem minden, mint volt”

– mondta az interjúban Tóth Gabi. Januárban pedig egy másik interjúban abba is bepillantást engedett, hogy milyen a viszonya a szerelmének édesanyjával. A mondandója szépen összecseng azzal, ami a mai posztban szerepel:

„egy olyan szerető közegben vagyok, olyan csodálatos családja van a Máténak, amiért nem lehetek elég hálás, hogy befogadtak. Hogy együtt, népzenére bulizhatunk akár az édesanyjával esténként, amikor vacsorát főz nekünk. Ezek mind olyan pillanatok, amik mindent felülírnak az emberben.”

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)