Tóth Andi visszatér az RTL-re: elárulta, melyik sztárral lesz nehéz együtt dolgoznia

Tóth Andi lesz az X-Faktor negyedik zsűritagja, íme az első interjú, amit a témában adott.

2024. április 23., 08:32

Szerző:

Tóth Andi lesz idén az X-Faktor zsűrijének női tagja, jelentette be az RTL hétfő este, mintha az egy szabály lenne, hogy egy zsűriben egyszerre csak egy nő lehet.

A fenti és az alábbi képet egyébként mesterséges intelligencia generálta. Nem lepődnénk meg, ha Kuldik Júlia után most Tóth Andi is kiakadna a felesleges AI-használaton.

Tóth Andi interjút is adott

A Fókusz hétfő esti adásában beszélt a 25 éves énekesnő az RTL-es visszatéréséről. Tóth Andi pont 10 éve, 2014-ben, 15 évesen jelentkezett az X-Faktor ötödik szériájába, amit Szikora Róbert mentoráltjaként meg is nyert. A zenétől nemrég visszavonult híresség az utóbbi időben a TV2 sztárja volt, szerepelt például a Hazatalálsz című sorozatban is, 2020-ban második lett a Sztárban sztárban, 2021-ben pedig megnyerte a Dancing with the Starst. Zsűrizni sem most fog először: emlékezetes, hogy a Sztárban sztárba 2023-ban zsűritagként tért vissza, ahol akkori párjával, Marics Petivel együtt értékelték a versenyzőket. Az évad egy drámai fordulatot hozott: a két énekes menet közben szakított.

Hát dráma biztosan lesz az idei X-Faktorban is, hiszen mi másra menne ki egy reality, mint a drámára. Talán már most ezt készíti elő Tóth Andi nyilatkozata, aki előre megmondja, a zsűri legrégebbi tagja miatt tart egy kicsit a közös munkától:

„izgalmas volt már a casting is. Bejönni az épületbe nagyon sok emléket felhozott nekem, nagyon sok boldog emléket felhozott nekem. Mihelyst betettem a lábam, imádkoztam azért, hogy tudjunk jól együttműködni a fiúkat és hál'Istennek így történt. Nyilván nézegettem azért az elmúlt években a műsort. És a Laci szerintem számomra egy nehéz karakter lesz, mert hajlamos elkalandozni fejben. Én meg ilyen nagyon... ha zene van, akkor zene van, és ha dolgozom, akkor dolgozom.”

Gáspár Laci erre annyit mond, hogy nem ismeri Tóth Andit, de tudja róla, hogy nagyon tehetséges, nagyon vagány, bevállalós csaj, de mégis zárkózottnak tartja. Azt mondja, maga is kíváncsi, milyen lesz vele a közös munka.

Alább lehet megnézni a teljes riportot.

Valkusz Milán és Majka

A zsűri másik két tagja egyébként a Valmar duóból ismert Valkusz Milán és Majka lesznek. Az egyik kommentelő az RTL Instagramján megjegyzi, hogy gratulál annak, akinek eszébe jutott Tóth Andit Valkusz Milánnal összehozni, hiszen Tóth Andi ugye tavaly márciusban, azaz bő egy éve szakított Marics Petivel, aki viszont Valkusz Milánnak a legjobb barátja és egyben együttestársa. Így valószínű, hogy elég nagy lesz a feszültség a két fiatal között.

A hab a tortán ezek után már csak az lehetett volna, ha Gáspár Lacit pedig Curtisre cserélik le, így Majka mellett is ott ülne egykori jóbarátja, akivel az utóbbi időben is halálosan össze vannak veszve. 2023 utolsó nagy szenzációja volt egyébként, hogy Majka is átmegy a TV2-től az RTL-re, bár a bejelentéskor még nem lehetett biztosan tudni, hogy a rapper ott lesz az X-Faktor zsűrijében (mindenesetre elég valószínűnek tűnt).

(Kiemelt kép: Fókusz/Tóth Andi)