Elindult a Sláger TV!

A hétvégétől már több mint 1 millió háztartásban lesz látható a Sláger TV a Nóta TV-n – írta a VG Online.

2009. november 21., 05:32

A folyamatosan bővülő magyar slágerkínálat mellett már a legjelentősebb külföldi előadók örökzöldjei is helyet kapnak a Sláger TV-n.

"Nagy öröm számunkra, hogy az év végére tervezett több mint 1 millió háztartásban már most elérhető a Nóta TV” – mondta Csüllög Sándor terjesztési igazgató. "Így a hétvégétől már több mint 1 millió háztartásban követhetik figyelemmel nézőink a Sláger TV magyar és külföldi sztárok videoklipjeiből összeállított zenei műsorát.”

A Sláger TV műsora délután 4-7-ig valamint az este 9-től reggel 6-ig tartó műsorsávban látható a Nóta TV-n – írta a VG Online.

A forint árfolyama péntek reggelre szinte nem változott az előző esti jegyzéséhez képest az euróval és a svájci frankkal szemben, a dollár ellenében viszont kissé erősödött.

2024. május 2., 09:26

2024. februárban a kivitel volumene 3,4 százalékkal haladta meg, a behozatalé 4,7 százalékkal elmaradt az előző év azonos időszakitól. A külkereskedelem aktívuma 1,7 milliárd euró volt, az egyenleg 1,2 milliárd euróval javult az egy évvel korábbihoz képest - közölte csütörtökön kiadott második becslésében a Központi Statisztikai Hivatal (KSH).