Helyreigazítás

2019. február 1. 17:41 - szerző: 168 Óra

Az MTI 2019. január 29-én 14:51 perckor kiadott hírében az újságíró rosszul idézte Kásler Miklósnak, az emberi erőforrások miniszterének a beszédét, portálunk pedig ez alapján tévesen számolt be a tárcavezető edelényi látogatásáról. Az MTI január 31-én közölte az alábbi helyreigazítást:

„Kásler Miklós: a nemzet jövőjét az ifjúság alapozza meg

Budapest, 2019. január 31., csütörtök (MTI) - Felhívjuk felhasználóink figyelmét, hogy a 2019. január 29-én, kedden 14.51 órakor kiadott, Kásler Miklós: a nemzet jövőjét az ifjúság alapozza meg című anyagunk 2. bekezdése helyesen:

Az emberi erőforrások minisztere a görögkatolikus egyház Miskolci Egyházmegyéje által fenntartott Szent Miklós Görögkatolikus Iskola és Óvoda gyógytestnevelési termének és integrált játszótereinek szentelésén és átadásán megtartott ünnepségen elmondta:– Megérkezésem után, amikor püspökatyával beszélgettünk, azt mondta, hogy ez az alkalom kiváló bizonyítéka annak, hogy milyen eredményesen és szépen tud együtt dolgozni a kormány és az egyház. Mondtam püspökatyának: ez így van kétezer éve. Kétezer évvel ezelőtt ugyanis megváltozott az emberiségnek a története, mert ugyan addig is gyarapodtak az ismeretek, kifejlődtek a művészetek, létrejött az állam, létrejött a hadsereg, utakat építettek az emberek, tapogatództak a spirituális világ felé, de csak földi istenekkel tudták benépesíteni a mennyet. A jó hír kétezer évvel ezelőtt érkezett közénk, és megtudhattuk azt, hogy a Jóisten a saját képmására teremtett bennünket.”