Egy lépést sem kell tennie, ha a 168 Óra legújabb számát kézbe szeretné venni!

Heller Ágnesre emlékeznek, egy nap alatt az összes hely betelt

2019. augusztus 18. 16:39 - szerző: Ágoston Zoltán

Az egy hónapja elhunyt Heller Ágnes több mint 15 éven át volt állandó előadója a Spinoza Színháznak, az intézmény pedig emlékesttel akarja fejet hajtani az emléke előtt. Ezt szeptember 3-án kedden este 6 órakor tartják, a Spinoza Színház pénteken el is küldte lapunknak a levelet róla azzal, hogy a belépés ingyenes, de regisztrálni kell, kevesebb mint 24 óra múltán, szombaton aztán kaptunk egy második levelet is, amely arról szól, hogy a megemlékezésre minden hely betelt. 

„Sajnáljuk, hogy sok embernek csalódást kell okoznunk. Ezért is készítünk felvételt a megemlékezésről, amit minden Spinoza-barátnak elküldünk. Akik szombaton 14 óráig jelentkeztek, azoknak szerdán személyesen válaszolunk, és vagy a foglalásukat igazoljuk vissza, vagy akik már nem férnek bele, azoknak valami kárpótlást nyújtunk. De kérjük, hogy a többen már ne jelentkezzenek a megemlékezésre, mert nincs több hely”

– hangzik a Spinoza Színház közleménye.

Fotó: Merész Márton

Heller Ágnes 2019. július 19-én ment el úszni Balatonalmádiban, hogy többé ne térjen vissza. Utoljára alig több mint egy hónappal a halála előtt adott interjút a 1168 Órának, Radnóti Sándor nekrológját pedig ide kattintva olvashatják el.