Woody Allen lánya nekiment a feketében tiltakozó hollywoodi színésznőknek

2018. január 9., 11:14

Szerző:

Dylan Farrow, a híres színész-rendező örökbefogadott lánya, hosszú értekezést írt még decemberben az L. A. Timesba, amelyben megerősíti a hosszú ideje fenntartott állítását, miszerint Allen hét éves korában molesztálta. Előtte és utána is többször hangot adott annak a kettősségnek, miszerint sokan kiállnak a Hollywoodban kitört szexuális zaklatási botrány áldozatai mellett, de szemet hunynak az ő állításai felett.

– Maximálisan támogatom azokat, akik jogvédőkkel karöltve jelentek meg a díjátadón, hogy szószólói legyenek a változásnak nem csak Hollywoodban, de az élet minden területén. Azonban hozzá kell tenni, hogy sokan semmiféle személyes felelősséget nem vállaltak szavaikért és tetteikért amikkel fenntartották ezt a borzalmas környezetet – mondta Farrow a BuzzFeed Newsnak.

Mia Farrow lánya ezzel azokra célzott, akik támogatják a szexuális abúzus elleni Time's Up (Lejárt az idő) kezdeményezést annak ellenére, hogy szerepeltek Woody Allen filmjeiben és a mai napig dicsérik őt. Példaként hozza fel Blake Lively színésznőt és Justin Timberlake énekest, akik kiálltak a Time's Up mozgalom mellett ugyanakkor szerepeltek a rendező filmjeiben és több ízben is kijelentették, hogy Allen és filmjei erőt adnak a nőknek és vele dolgozni egy megvalósult álom.

– Nagyon sajnálom, hogy ezeknél a nőknél és férfiaknál valamiért én nem tartozom bele a „minden nő akit szexuális zaklatás ért” kategóriába - zárta mondandóját Farrow.