Szurkolók közé hajtott egy taxi Moszkva központjában

2018. június 16., 19:14

Szerző:

Egy taxi szurkolók közé hajtott Moszkvában, legalább heten megsérültek – adta hírül elsőként az Independent az orosz Interfax hírügynökség közlése alapján. Az biztos, hogy mexikói szurkolók vannak a sérültek között.

Szándékosságról valószínűleg nincs szó, csak elvesztette az uralmat az autó felett a sofőr, aki egyébként megpróbált elmenekülni a helyszínről, de a rendőrök elfogták.

Az al-Arabíja hírportál a TASZSZ hírügynökség forrásait idézve már nyolc sérültről írt, a moszkvai rendőrségtől származó információk alapján pedig azt állították: egy kirgiz jogosítvánnyal rendelkező ittas taxisofőr hajtott a mexikói drukkerek közé. A sérültek állapotáról egyelőre nincs bővebb információ.

Szemtanúk beszámolója szerint a taxi az ütközés helyszínén több más autót is letarolt, mielőtt a mexikói szurkolók közé vágódott volna.

Cikkünk frissül.

 

 

 

2024. április 24., 15:49

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.