Ondóval teli fecskendővel szúrtak meg egy nőt egy marylandi szupermarketben

2020. március 1., 11:11

Szerző:

A biztonsági kamera rögzítette azt a vérfagyasztó pillanatot, amikor február 18-án este, egy férfi egy tárggyal, feltehetően egy ondóval töltött fecskendővel megszúrt egy nőt Marylandben.

A nő már a bevásárlókocsit vitte vissza a helyére, amikor a mögötte haladó férfi, hirtelen mintha megbotlott volna. A nő erős, szúró fájdalmat érzett a fenekében, de el sem tudta képzelni, mi okozhatta. Azt mondja, olyan érzés volt, mint egy méhcsípés, vagy mintha égő cigarettával értek volna a bőréhez – írja 24.hu az NZ Herald című új-zélandi hírportál beszámolója alapján.

A nő mellett elhaladó férfi segítőkészen visszafordult, és néhány percig segített keresgélni a fájdalom forrását. Természetesen nem találtak semmit, hiszen az eszköz akkor már férfi zsebében volt.

A rendőrség a videofelvétel alapján keresni kezdte a férfit, majd egy névtelen bejelentés alapján letartóztatták az 51 éves Thomas Bryon Stement.

A férfi autójában találtak egy orvosi fecskendőt, ami ondóval volt töltve.

Az ügyben nyomozás indult, a férfi előzetes letartóztatásba került, ahonnan óvadék ellenében sem szabadulhat.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.