Európa legnagyobb bordélyát sem kíméli a koronavírus

2020. szeptember 4., 13:03

Szerző:

A bordély vezetője szerint a prostituáltak továbbra is dolgozni fognak, csak illegálisan. 

Európa egyik legnagyobb bordélyháza nemrégiben csődvédelmet kért Németországban, mert a koronavírus-járvány miatt hozott német korlátozások teljesen tönkretették - írja a napmintnap.com. 

A Pascha nevű lokál Köln városának ismert pontja volt, viszont Észak-Rajna-Vesztfália államában a koronavírus kirobbanása óta illegális a prostitúció. A bordélyban úgy 120 prostituált és egy körülbelül 60 fős kiszolgáló személyzet, szakácsok és fodrászok dolgoznak, akiknek valószínűleg most menniük kell. 

A bordély igazgatója bírálta a helyzetet és a német hatóságokat, főleg azért, mert hiába voltak enyhítések, hiába vállalták, hogy akár teszteket is csináltatnak, az újranyitásra vonatkozó kérelmeiket elutasították. 

A rossz anyagi helyzet miatt most segítséget kérnek.

 

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.