Saját kutyái ettek annak a komáromi nyugdíjasnak a fejéből, aki minden kóbor ebet befogadott

2019. november 11., 11:32

Szerző:

Holtan találták azt a 66 éves komáromi férfit, aki a Paraméter szerint arról volt híres a városban, hogy minden kóbor kutyát befogadott.

A remeteként élő férfi által befogadott kutyák ugatása sokszor zavarta a szomszédokat, ugyanakkor sokan hordtak neki megmaradt kenyeret, amit a kapujára akasztottak. A szomszédok figyelmét pont az keltette fel, hogy a kenyerek ott lógtak a kerítésen, ráadásul a férfi a nyugdíját sem vette át.

A városi rendőrség végül a postástól kapott bejelentést. A rendőrök bementek a házba, ahol az emeleten megtalálták a férfi holttestét az ágyban.

Kutyái az ágy mellett feküdtek, és mivel megették a gazdájuk fejének egy részét, a férfi már valószínűleg hosszabb ideje feküdt ott holtan.

A rendőrség eljárást kezdeményezett a férfi halála miatt.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.