Meghalt az a masszőr, aki szexuális zaklatással vádolta Kevin Spacey amerikai színészt

2019. szeptember 19., 06:33

Szerző:

Meghalt a Kevin Spacey-t zaklatással vádló masszőr, aki még 2018 szeptemberében perelte be a színészt - írta az Index. A bíróság engedélyezte, hogy névtelen maradhasson az eljárás során, amiben azzal vádolta a színészt, hogy egy masszázs alatt kényszerítette arra, hogy kétszer megfogja Spacey nemi szervét. 

Egy hónappal azután, hogy a felek megegyeztek az ügy feltárásában, és egy héttől tizenegy napig tartó tárgyalássorozat megtartásában, a felperes ügyvédje szerint a masszőr nemrég elhunyt. További részleteket azonban nem osztottak meg a masszőr halálával kapcsolatban.

Kevin Spacey (House of cards)

A színészt korábban azzal vádolták, hogy 2016-ban leitatott egy akkor tizennyolc éves éves fiút, majd fogdosni kezdte. Az ügy 2017 novemberében robbant ki, amikor nyilvánosság elé állt egy amerikai újságírónő, azt állítva, hogy a fiát a színész zaklatta egy bárban. Ezt később a hiányzó bizonyítékok miatt ejtették, miközben újabb emberek álltak nyilvánosság elé, hogy a színész őket is zaklatta. A botrányok hatására a Netflix műsorgyártó és szolgáltató kirúgta a színészt, valamint egy filmből is kivágták a jeleneteit utólag.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.