Jól gondolja meg, mielőtt nevet változtat, egy Michael Jackson-rajongó most azért küzd, hogy levethesse a popsztár nevét, amit önként vett fel

2019. március 21., 11:42

Szerző:

Egy brit Michael Jackson rajongó pár évvel ezelőtt vette fel a néhai popsztár nevét, és most azért küzd, hogy újra John Lomas lehessen - írja az Independent.

A férfi azután szeretné visszakapni nevét, hogy megnézte a Leaving Neverland című dokumentumfilmet, amiben két férfi beszél arról, hogyan molesztálta őket kiskorukban az énekes. – Vakon támogattam éveken át, de már nem tudom. Pár éve látogattam Los Angelesbe, onnan hazatérve változtattam a nevemet Michael Jacksonra – mondta John Lomas.

A férfi azt mondja, mivel ápolóként szeretne elhelyezkedni, ezzel a névvel nem sok sikere lenne az állásinterjúkon.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.