Droggal és gyógyszerrel volt teletömve a horvát ámokfutó, aki fékezés nélkül rohant bele a magyar család kocsijába

2019. július 14., 23:01

Szerző:

Drogozva és gyógyszerrel a szervezetében vezetett az a férfi, aki a BMW-jével pénteken fékezés nélkül hátulról belehajtott egy háromtagú magyar család kocsijába a varasdi fizetőkapunál – írja rendőrségi forrásokra hivatkozva a Jutarnji List

Fotó: Jutarnji List/YouÍTube

A 35 éves férfit, O. M.-et őrizetbe vették, aztán elengedték, végül vasárnap letartóztatták. Büntetőeljárás indult ellene, súlyos testi sértés miatt állíthatják törvény elé.

Ami az áldozatokat illeti, a hétéves kisfiút többször is meg kellett műteni, de már nincs az intenzív osztályon. Az édesanyának súlyosak a sérülései, stabil az állapota. Az édesapát fejsérülés miatt több napig mesterséges komában tartották, de már ő is jobban van.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.