Egy halott vevő holttestét kerülgették a vásárlók a Lidl-ben, mert nem akarták bezárni a boltot

2020. február 20., 14:05

Szerző:

Elsőként a Maszol.ro számolt be arról, hogy vásárlás közben rosszul lett és meghalt szerdán egy férfi a Lidl szupermarketben. A mentősök már nem tudták megmenteni az életét. Az üzlet a tragédia ellenére nem zárt be, a vevők a holttestet kerülgették.

Később a rendőrök is megérkeztek, vizsgálni kezdték a halál körülményeit, ők már letakarták a holttestet, de a vásárlókat továbbra is beengedték.

A Főtér.ro később megírta, hogy egy 51 éves férfi halt meg a Lidl temesvári szupermarketében. Szívinfarktust kapott. A rendőrség szalagokkal elkülönítette a területet, de sokáig így is morbid helyzet alakult ki, hiszen néhány méterre egy holttestől vásárolgattak az emberek.

Fotó: Forrás: observator.tv

A bolt vezetői később közleményben tudatták, hogy együttéreznek az elhunyt férfi családjával. Szerintük a személyzet nem hibázott, mindent megtettek, amit kellett, értesítették a hatóságokat. Egyben elnézést kértek vevőiktől, amiért akaratukon kívül asszisztálniuk kellett a hatósági beavatkozáshoz.

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.