Nevet változtatott Eva Rezesová, mert szeretne megszabadulni a múlttól

2019. szeptember 30., 06:46

Szerző:

Nevet változtatott Eva Rezesová - mondta a Blikknek egy ismerőse, aki viszont a neve elhallgatását kérte. A szlovák milliomosnő lerövidítette az eredeti nevét, így csupán egy "R" betű árulkodik arról, hogy melyik család tagja ő. Szeretne megszabadulni a múlttól, a neve azonban ezt nem engedné, ezért volt férje vezetéknevét használja. Lányai is ezt a nevet vették fel születésükkor, így nem volt kérdés.

Rezesová nemcsak a nevétől, hanem az 1580 négyzetméteres telken lévő 820 négyzetméteres házától is szeretne megszabadulni, de a Blikk úgy tudja, az ingatlan még nem talált gazdára, ami az árán kívül a tulajdonos személyének is köszönhető.

A 41 éves Rezesová még 2012-ben okozott halálos balesetet részegen, miután az M3-as autópályán BMW terepjárójával 165 kilométer/órás sebességgel belerohant az előtte haladó Fiatba. Utóbbi autó teljesen kiégett, mind a négy utasa meghalt. Rezesová tavaly szabadult a börtönből.

Szabadlábra helyezték a halálos közlekedési balesetet okoz?
Fotó: Fotó: MTI/Lakatos Péter

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.