Ifjabb Donald Trump a fegyvereit tisztogatja karanténjában

Az Instagramon jelentette be, megkapta a "ronát". 

2020. november 21., 17:06

Szerző:

A koronavírusos ifjabb Trump azt mondja, a karanténban töltött időt fegyverei tisztogatásával fogja tölteni, írja a Guardian. Ő a család negyedik covidos tagja, apja, mostohaanyja, Melania, féltestvére, Barron és barátnője, Kimberly Guilfoyle is meggyógyult már. Trump Jr az Instagramon közölte, megkapta a "ronát", nincsenek tünetei, de házi karanténba vonul.

Híveit arra kérte, ajánljanak könyveket és Netflix-sorozatokat, és azt is közölte, csak a fegyverei tisztogatása marad hátra, hogy el ne unja magát. Korábban apjához képest őt is azzal vádolták, elbagatellizálja a járvány jelentőségét - azt mondta, az amerikai halottak "szinte nincsenek" - mostanra 250 ezer ember halt már meg a betegségben. 

 

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.