Bemutatjuk Katalin hercegné hivatalos hasonmását

Katalin hercegné vagy hasonmása látható Vilmos mellett a felvételen?

2024. március 21., 11:16

Szerző:

Valami nagyon sántít Katalin hercegné körül, akin a palota közleménye szerint hasi műtétet végeztek január közepén, azóta azonban nem állt még egy az egyben a nyilvánosság elé, és a palota sem reagál a vele kapcsolatban szárnyra kapott elképesztő összeesküvés elméletekre. Bár azt az orvosi beavatkozás bejelentésekor elmondták, hogy a hercegnére várhatóan hosszú lábadozás vár, és feltehetően csak húsvét után térhet vissza feladataihoz, mégis számos elmélet kering arról, hová is tűnhetett Katalin – a sassy.

Az Indianexpress azt írja, hogy a királyi család hamarosan nyilvánosságra hozza Middleton felépülésének részleteit, aki állítólag áprilisban tér vissza királyi feladataihoz.

A műtét óta kétszer sikerült lencsevégre kapni Katalin hercegnét, de nem tudni hogy ő vagy hasonmása szerepel-e a képeken

Az egyik képen egy autóban ül Vilmos herceg mellett, és érthető módon a kép elég homályos ahhoz, hogy alkalmas legyen a különböző teóriák alátámasztására – írja a lap. A másik alkalom most hétvégén történt, ekkor videót is sikerült valakinek készítenie a Vilmossal piacozó Katalinról. Egyből szárnyra is kaptak a spekulációk arról, hogy a felvételen szereplő nő bizony nem is Kate Middleton.

BRITAIN-ROYALS-MEDIA

A képen néhány brit országos napilap címlapjain a Kensington-palota által március 10-én közzétett, módosított anyák napi fotóról szóló történetek dominálnak, amelyen Katalin brit hercegné, walesi hercegnő és gyermekei láthatóak 2024. március 12-én Londonban. A walesi hercegnő hétfőn bocsánatot kért és elismerte, hogy szerkesztette a palota által róla kiadott hivatalos portrét, ami miatt az AFP és más ügynökségek visszavonták a módosított képet. A Kensington-palota azonban közölte, hogy nem fogja újra közzétenni az eredeti, szerkesztetlen fotót. Fotó: Paul ELLIS / AFP

Mint kiderült, Katalinnak már 12 éve van egy hivatalos hasonmása, Heidi Agant. Igen, Heidi azzal foglalkozik, hogy időnként Katalin hercegnét játssza.  Agant azonban azt állítja, hogy nem ő látható Vilmos mellett a felvételeken és a palota nem kérte fel mostanában ilyesmi munkára. Ráadásul a piacozós napon ő éppen mással dolgozott, így az állítás fizikai képtelenség.

Hogy kicsoda valójában Katalin hercegné hasonmása? 

Weboldala szerint Heidi Agan „az Egyesült Királyság legrealisztikusabb Kate Middleton hasonmása – írja az NDTV. A Business Insider szerint 2012-ben fedezték fel, amikor egy olasz étteremben pincérnőként dolgozott, miután a vásárlók észrevették és rámutattak a feltűnő hasonlóságra közte és a walesi hercegnő között. Ezt követően Heidi Agan állítólag otthagyta pincérnői állását, és felvette a kapcsolatot az ügynökökkel, majd elkezdte megfigyelni a walesi hercegnőt, és elkezdte másolni modorát. Állítólag órákat szentelt a hercegnő másolására. Heidi Agan az elmúlt 12 évben professzionálisan megszemélyesítette Kate Middletont számos bulin. A hadonmás gyakran oszt meg fotókat Simon Watkinson mellett, aki Vilmos hercegre hasonlít.

(Kiemelt képünkön: Katalin walesi hercegnő a diplomáciai testület tagjai számára rendezett fogadáson találkozik a vendégekkel a Buckingham-palotában Londonban 2023. december 5-én. Fotó: Jonathan Brady / POOL / AFP)

 

Vádemelés nélkül lezárta a csíkszeredai ügyészség azokat a büntetőjogi eljárásokat, amelyeket az úzvölgyi katonatemetőben a nacionalista Calea Neamului (Nemzet útja) egyesület által tavaly engedély nélkül felállított 150 fakereszt ügyében indított - tudatta szerdán a Maszol.ro hírportál a magyargyűlölő Mihai Tirnoveanunak, az egyesület vezetőjének a Facebookon közzétett bejelentését ismertetve.