Vona Gábor pert nyert a kormánymédiával szemben, 3 milliós fájdalomdíjjal vigasztalódhat

2018. február 7., 14:44

Szerző:

Vona Gábor ismét pert nyert a kormánymédiával szemben, ezúttal majdnem 3 millió forint sérelemdíjat és perköltséget nyert a Jobbik elnöke.

A párt közleményében azt írja, hogy a Fővárosi Ítélőtábla jogerős ítéletet hozott. A Fidesz telefonon azt terjesztette Vonáról, hogy törökországi terrorszervezettel áll kapcsolatban. A kormánypropaganda médiumai ezt lehozták, először a Ripost, majd a 888, a Lokál és az Origó is. A terrorszervezettel Vona törökországi előadássorozata miatt hozták kapcsolatba a Jobbik elnökét, de ezt nem tudták bizonyítani.

A 3 milliós díj megfizetése mellett nyilvános levélben kell bocsánatot kérniük a sajtóorgánumoknak Vonától.

Itt még azonban nincs vége, a kormánypropaganda ma is leleplezte az iszlamista Vonát.

 

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.