Vaszily Miklós az MTVA éléről Echo TV vezetői székébe zsilipelt át

2018. október 1., 09:54

Szerző:

Az MTVA eddigi vezérigazgatója, Vaszily Miklós veszi át az Echo TV operatív vezetését – írja közleményében a csatorna. Az Echo TV korábbi vezérigazgatója, Farkas Boglárka a Mészáros-cégcsoport kommunikációs vezetőjeként folytatja munkáját. 

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Vaszily az első brókerházak egyike, a Hypo-Securities részvényelemzőjeként kezdte, 2001-ben csatlakozott a Portfolio.hu-hoz vezérigazgatóként, és tulajdonrészesként.

Vaszily, miután a Portfolio.hu Nobilis Kristóf érdekeltségbe került, az Index.hu Zrt. vezérigazgatója lett, és a CEMP igazgatóságába is bekerült, ahonnan 2009-ben távozott.

2010-ben vette át az Origo Zrt. vezérigazgatói posztját, amelyet 2014-ig töltött be. Ez után lett az MTVA vezérigazgatója, ahonnan a napokban távozott. Az akkori hírek szerint a kormánypárti média összefogására és közös irányítására szánt, formálódó holding vezére lesz

10:56

Európa háborúba sodródásától tart, az európai parlamenti választások tétje pedig, hogy hány voksot kapnak a háború- és hány voksot a békepárti erők – többek között erről értekezett Orbán Viktor a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. A miniszterelnök szerint Magyarországon a békére csak az szavaz, aki a Fideszre szavaz, aki a baloldalra szavaz, a háborúra adja a voksát.