Nem tud lábra állni a trombózisa után, egész napos ápolásra szorul Csűrös Karola

2020. április 21., 08:57

Szerző:

Hazaengedték a kórházból Csűrös Karolát., de még nincs túl a bajon: 24 órás segítségre szorul. A színésznő súlyos állapotban került kórházba, ugyanis olyan fájdalmai voltak, hogy orvost hívott magához, s akkor derült ki, hogy trombózisa van.

„Nagyon ijesztő volt, már csak a fájdalom is, amit a térdemben éreztem, ezért is hívtam ki az orvost, aki beküldött a kórházba. Nem akartam menni, mert a vírus miatt nem szívesen megy az ember betegek közé, de azt mondták, nincs más választásom. Szerencsére egyágyas szobában voltam, kedvesek voltak, vigyáztak rám, mindenféle óvintézkedéseket megtettek, nehogy bajom legyen – mesélte a Blikknek a színésznő, aki tavaly ősszel elesett az otthonában és eltörte a térdét. Bár nem egyértelmű, de lehet, hogy

ez a mostani trombózis azért alakult ki, mert sokáig nem tudta rendesen mozgatni a lábát.

„Mindegy is, mi miatt volt, a lényeg, hogy nem kellett műteni, és már itthon vagyok. Nagyon sok gyógyszert kaptam, még itthon is szednem kell, annyi van, hogy nem is tudom mindet fejben tartani. Sajnos, nem tudok járni, sőt, lábra sem tudok állni, még segítséggel sem. Ezért minden apró dolog, ami korábban természetes volt, most nagyon nagy nehézséget okoz. A mosdóba való eljutás, avagy a mosakodás... mit ne mondjak, nagy kihívás. Szóval egész napos ápolásra, segítségre van szükségem" – mondta.

2024. május 1., 13:07

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.