Szétverték a Momentum Mozgalom standját a Blaha Lujza téren

Egy férfi szétverte a Momentum Mozgalom aláírásgyűjtő standját a Blaha Lujza téren – írja a 24.hu.

2017. február 16., 12:44

A lap olvasói fotókat is közölt arról, hogyan néz ki most a Momentum Mozgalom standja. Az információk szerint a támadó, miután szétverte a standot, két kézzel beintett az aláírásgyűjtőknek, és elmenekült.

Az olimpiaellenes népszavazási aláírásgyűjtés utolsó napján ez már a második támadás: délelőtt egy férfi borosüveggel ütötte fejbe az LMP aktivistáját a Móricz Zsigmond körtér gyalogos-aluljárójában. Az aktivistát kórházban látták el.

 

Április 30-án az MBH Bank szerződést írt alá a Magyar Fejlesztési Bankkal, melyben megállapodnak arról, hogy a 2021–2027-es uniós fejlesztési ciklus lakossági hitelprogramjait elérhetővé teszik az MFB Pont Plusz lakossági hálózatukon keresztül. A hitelintézet a közvetítői feladatok ellátásának jogát konzorciumban nyerte el, nyílt közbeszerzés keretében, így az EU-s forrásokból a vállalkozásoknak szánt, már korábban bejelentett KKV Technológia Plusz Hitelprogram nulla százalékos kölcsönei április 30-tól, míg az otthonfelújítási program terméke várhatóan nyár elejétől lesz igényelhető a MBH Bank által üzemeltetett, 154 bankfiókban elérhető lakossági és vállalkozói MFB Pont Plusz pontokon.