Rogán Cecíliának finoman szólva nem sikerült szabályosan leparkolnia az Audijával egy általános iskola előtt

2019. május 22., 21:12

Szerző:

A 24.hu egyik olvasója készítette azt a fotót, amelynek a tanúsága szerint Rogán Antal kabinetminiszter felesége, Rogán Cecília szerda reggel szabálytalanul a forgalommal szemben parkolt le az Audi S3 Sportback típusú kocsijával Budán az  Áldás Utcai Általános Iskola előtt. A fotót ide kattintva tudják megnézni, a portál pedig sietve Rogán Cecília fejére olvassa a KRESZ-t, és megjegyzi, hogy a Google Streetview egy Megállni tilos! táblát is mutat az utca elején.

A Magyarország Szépe szégpségverseny válogatója Budapesten
Fotó: MTI/Mohai Balázs

Az Audi S3 Sportback, amellyel Rogán Cecília érkezett 2014-es 296 lóerős, 2018 novemberéig mindössze 32 ezer kilométert futott, a járműnyilvántartóban az viszont nem szerepel, hogy a tulajdonosa kicsoda.

Egyébként a 24.hu olvasója szerint nem először fordul elő, hogy Rogán Cecília nem a KRESZ, hanem saját maga szabályai szerint parkol le az iskola előtt.

11:08

Az előzetes adatok szerint márciusban 6413 gyermek született, és 10 524 ember halt meg; 2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent – tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken. Ez minden idők harmadik legalacsonyabb értéke, aminek meg is látszik az eredménye: egy városnyi lélekszámmal lett kevesebb Magyarország.

A kormány két hetet adott az üzemanyag-kereskedőknek, hogy a régiós országokhoz igazítsák az áraikat. Egri Gábor, a Független Benzinkutasok Szövetségének elnöke szerint nem mindegy, hogy a KSH mely környező államok árait fogja alapul venni.